AGB-code

Kwaliteitsactie

Een juiste registratie van uw gegevens in het AGB-register is belangrijk voor u als zorgaanbieder!
De AGB-code wordt als identificerende sleutel toegepast in het declaratieverkeer, en is ook van belang bij de contractering met zorgverzekeraars en de vindbaarheid via bijvoorbeeld zorggidsen. Een onjuiste weergave van de vermelding in het AGB-register is daarbij niet wenselijk.

Het terugdringen van administratieve lasten binnen de zorg is eveneens een belangrijk aandachtspunt. Om deze doelstelling te realiseren is een betrouwbare basis essentieel. Uw hulp is hierbij onmisbaar, het gaat immers over uw gegevens.
 

Wat vragen wij van u?

U kunt uw registratie eenvoudig controleren en akkoord geven op de Algemene Voorwaarden. Via onderstaande button opent een inlogpagina. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u per brief van ons ontvangen.

Ik wil inloggen

Nadat u heeft ingelogd presenteren wij uw gegevens zoals die op 1 augustus 2015 bij ons bekend waren. Mogelijk hebben wij gegevens in uw registratie aangepast na deze datum. Op deze persoonlijke pagina worden dan evengoed nog de gegevens van 1 augustus getoond. Wij vragen u ook dan uw gegevens goed na te kijken, aan te passen indien nodig en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.

Hebt u uw gegevens gecontroleerd en akkoord gegeven op de Algemene Voorwaarden of hebt u aangegeven geen gebruik meer te (willen) maken van uw AGB-code, dan kan de internetpagina met uw login en wachtwoord niet opnieuw benaderd worden.
 

Uw akkoord op de Algemene Voorwaarden

De wet- en regelgeving omtrent privacy wordt meer en meer aangescherpt, ook vanuit de EU. Partijen die uw gegevens vastleggen, hebben hiervoor uw uitdrukkelijke toestemming nodig. Daarom zijn de Algemene Voorwaarden AGB geactualiseerd en vragen wij uw akkoord op de Algemene Voorwaarden. Uiteraard verandert er niets aan de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan.

De Algemene Voorwaarden kunt u downloaden via deze link.


Veel gestelde vragen

Is deze mailing geen SPAM of phising?

Ik kan de link niet openen. Doe ik iets fout?

Verandert er iets in de werkwijze van het AGB-register?

Er ontbreekt een nul in mijn AGB-code. Klopt dit wel?

Kan ik mijn vraag telefonisch stellen?

Ik kan de link naar de algemene voorwaarden niet openen

Ik heb geen BIG-nummer