AGB-code

Ontvangen e-mail over gewijzigde registratie

Heeft u een e-mail van ons ontvangen waarin worden aangegeven dat uw AGB-registratie is gewijzigd, maar heeft u geen wijziging aan ons doorgegeven? Vektis voert met regelmaat acties uit om de kwaliteit en actualiteit van AGB-registraties te verbeteren. Op dit moment vindt er een grootschalige controle plaats in samenwerking met het KvK-register. Hierbij wordt:

  • Bij alle ondernemingen in AGB het juiste KvK-nummer toegevoegd wanneer deze ontbreekt;
  • Bij alle vestigingen in AGB een synchronisatie uitgevoerd met het KvK-register. AGB-registraties worden hierdoor bijgewerkt met de meest recente gegevens uit het KvK-register.

In beide gevallen wordt er door ons een automatisch gegenereerd e-mailbericht gestuurd naar het e-mailadres dat geregistreerd staat bij de desbetreffende AGB-registratie.

 

In de e-mail die ik ontvang zie ik geen gewijzigde gegevens staan. Waarom ontvang ik dan alsnog een e-mailbericht?

De synchronisatie die uitgevoerd wordt met het KvK-register kan er inderdaad voor zorgen dat u een e-mailbericht van ons ontvangt, terwijl er feitelijk niets gewijzigd is in uw AGB-registratie. Dit geeft aan dat de controle bij het KvK-register succesvol is uitgevoerd, en uw gegevens in AGB up-to-date zijn. U hoeft geen verdere acties te ondernemen.